April Aromatics

Okouzlí vaše čichové buňky, ale také ovlivní to, jak se celkově cítíte. Přesně tohle umí přírodní parfémy April Aromatics, za nimiž stojí jedinečná parfumérka Tanja Bochnig. Do každého z nich vkládá svou lásku a energii a pevně věří, že je z nich ucítíte i vy.

Holistické niche parfémy

Jistě, kvalitní parfém poznáte podle toho, že hezky a dlouho voní. Pro Tanju Bochnig je ale důležité i to, abyste se po použití jejích parfémů cítili celkově dobře. Jednotlivé kompozice, které jsou skutečným uměleckým dílem, proto sledují holistický přístup. Jsou čistě přírodní, vytvořené z těch nejkvalitnějších surovin a ručně vyrobené s láskou a mimořádnou péčí.

_MG_4496-Edit

Flakonky plné energie

Vůně April Aromatics, jež jsou jedinečné i svým složením, neobsahují živočišné složky jako cibetka či ambra. Výjimkou je pouze parfém Calling all Angels. V něm se totiž nachází extrakt ze včelího vosku, který vonné kompozici propůjčuje příjemně nasládlé tóny. V každém flakonku navíc najdete vybrané esence z polodrahokamů – dodají vám energii a nastolí celkovou harmonii.

Plné divoce rostoucích bylin

Všechny parfémy jsou originální směsí éterických olejů získaných z organicky vypěstovaných nebo divoce rostoucích bylin. Jako nosič obsahují buďto bio jojobový olej (roll-on parfémy), nebo bio hroznový destilát (vůně s rozprašovačem). O spojení tukových a vodových složek se pak stará čistě přírodní emulgátor vyrobený z kokosového oleje.

winner_artandolfaction_award2014

Víra v sílu přírody

Tanja Bochnig, zakladatelka a parfémářka April Aromatics, měla již od útlého dětství velmi vyvinutý čich a svou vášeň pro krásné vůně prohlubovala i na svých cestách. Navštívila mnoho zemí po celém světě a prozkoumávala jednotlivé kultury, až vzniklo přání vytvořit vlastní značku. Každý z parfémů vlastně slouží jako taková „úschovna“ pro všechny dojmy a emoce z cest a zároveň má lidem předat léčivou sílu přírody.

Tanja na pouti za svým snem věnovala dlouhá léta studiu aromaterapie či botaniky a učila se u renomovaných přírodních parfémářů, až v roce 2008 založila v USA vlastní společnost. Název „April Aromatics“ se odvíjí nejen od lásky k jarnímu období, kdy příroda ožívá, ale také od Tanjiných narozenin, které připadají právě na 1. dubna. Po 20 letech, které strávila mimo Německo, se Tanja usadila v Berlíně, kde dodnes žije se svou rodinou a kde také nyní sídlí její značka.

Objevte celý sortiment značky April Aromatics a nechte se okouzlit holistickými niche parfémy. Pokud si nejste jistí výběrem, můžete si zatím pořídit malé vzorečky, a teprve poté se rozhodnout.