Hodnocení obchodu

5,0 37 hodnocení
Přidat hodnocení
5
37x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
PR Avatar autora | 11.8.2019
Naprosto spokojený. Super rychlé doručení. Velmi kvalitní zboží.
MZ Avatar autora | 11.8.2019
velmi, na druhý den již na cestě super ...mz
RP Avatar autora | 3.8.2019
Vřele doporučuji!!! Rychlost dodání, komunikace.
TK Avatar autora | 2.8.2019
Naprosta spokojenost, vřele doporučuji!!!! Mila spolupráce, rychle doručení,. Dávám 10 z 10 ????
RS Avatar autora | 23.7.2019
Rychlé dodání zboží, příjemná obsluha, pěkný obchůdek. Odcházela jsem spokojená a příjemně naladěná.
LN Avatar autora | 12.7.2019
Výborné produkty "all in one place", rychlost odbavení a dodání,.....hmm…. i děti milují :)
B Avatar autora | 9.7.2019
Rychlé zaslání, vzoreček k objednávce ( což je v českých eshopech s kosmetikou opravdu výjimkou). Velká spokojenost s produktem. Ráda navštívím i kamennou prodejnu, až budu mít cestu do Brna.
LM Avatar autora | 7.7.2019
Rychlé vyřízení, vyzvednutí v kamenném obchodě, ochotná a milá paní.
Avatar autora | 6.7.2019
Žádný problém. Druhý nákup.
AP Avatar autora | 4.7.2019
Vyřízení objednávky bylo rychlé, vše v pořádku, vyzvednutí v kamenném obchodě příjemné. Koupené produkty mi sice nevyhovovaly, ale obchod jako takový je fajn, jistě v něm ještě nakoupím.
NS Avatar autora | 2.7.2019
Rychlé dodání, bez problémů, určitě doporučuji a děkuju
TM Avatar autora | 1.7.2019
Fajn obchod, bez problémů. Rychlé dodání a vstřícnost. Děkujeme.
J Avatar autora | 19.6.2019
Velice ráda bych doporučila tento úžasný obchod s velmi kvalitním, vybraným sortimentem. Paní majitelka je velice milá, vstřícná, s radostí poradí a doporučí. Vždy jsem maximálně spokojená a budu se těšit na návštěvu kamenného obchůdku v srdci Brna. Děkuji za Váš přístup.
S Avatar autora | 18.6.2019
Přátelské prostředí, skvělé produkty a jedinečná obsluha, která všechny mé dotazy odborně vyjasnila a poradila s výběrem. Děkuji
Avatar autora | 7.6.2019
Skvělé ceny, rychlé dodání. Super!!!
N Avatar autora | 31.5.2019
Zboží bylo rychle nachystáno k osobnímu odběru, paní na prodejně je milá a příjemná, což se v dnešní době vidí opravdu málo. Budu se sem ráda vracet. I kvůli kompletní nabídce mých oblíbených značek ????
IK Avatar autora | 27.5.2019
Super rychlé dodání!
NU Avatar autora | 24.5.2019
Spolehlivost, rychlost. Výhoda výdejního místa
L Avatar autora | 17.5.2019
osobní návštěvu mohu jen doporučit. milí. ochotně poradili s výběrem a používáním. výrobky Dr. Hauschky mi taky velmi vyhovují
LN Avatar autora | 12.5.2019
Rychlost

Stránka 1 z 2 , položek celkem: 37