Hodnocení obchodu

5,0 119 hodnocení
Přidat hodnocení
5
117x
4
1x
3
0x
2
0x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
M Avatar autora Magdalena | 26.9.2020
Velká spokojenost s produkty i rychlým dodáním, dekuji
Avatar autora Viera Škrháková | 10.9.2020
Ano , jsem spokojena s tímto obchodem.
M Avatar autora Monika B. | 19.8.2020
Rychlé dodání s milým rukou psaným poděkováním a dárečkem navíc :) Potěšilo.
HP Avatar autora Hana Petříková | 15.8.2020
Rozhodně nemůžu doporučit, včera jsem si koupila v kamenném obchodě v Brně Face tan water od Eco by Sonya, když jsem jí doma otevřela, vodička smrdela a měla divnou konzistenci a účinek žádný. Dříve sem objednávala z jiných eshopu a vždy měla jinou konzultaci a dělala co měla. Tady se mi zdá, že obsah produktu není originální. :(
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 15.8.2020
Dobrý den, paní Petříková, Face tan Water od Eco by Sonya nám dodává přímo výhradní zástupce a objednávání je každý měsíc, velmi dobře se prodávají. Může jít o vadu produktu, rádi Vám ho hned příští týden vyměníme.
MR Avatar autora Marie Rožnovjaková | 29.7.2020
Ano, doporučuji..
MM Avatar autora Milena Mahrlová | 29.7.2020
Super
AJ Avatar autora Andrea Jóbová | 21.7.2020
Moc děkuji za rychlé odeslání a dáreček???? Ráda u vás objednávám???? Mějte se krásně????
HM Avatar autora Hana Meyerová | 21.7.2020
Ano doporučuji,
KV Avatar autora Kolínská Voda s.r.o. | 14.7.2020
Doporučuji.
K Avatar autora Kateřina | 2.7.2020
Velmi spokojená jako vždy. Obchod je mimořádně sympatický. Doufám v rozšíření nabídky zcela čistých parfémových značek, ačkoliv vím, jak je to obtížné. Ale doufat můžeme stále. :-) Děkuji za rychlé dodání, za vzorek s kartičkou, za ručně psaný vzkaz. Fandím a doporučuji.
IH Avatar autora Ivana Hermanová | 30.6.2020
Ano, doporučuji, velmi hezký přístup, překvapením bylo ručně psané přání v balíčku, moc dojemné.
MT Avatar autora Magdalena Trnkova | 26.6.2020
Super
ND Avatar autora Naděžda Demelová | 23.6.2020
Skvělé, jsem velmi spokojená, objednávala jsem již vícekrát ve vašem obchodě.
MB Avatar autora Marie Bartušková | 17.6.2020
SUPER.Rychle dodání
L Avatar autora Lucie | 17.6.2020
Obchod velmi dobře funguje. Nejrychlejší vyřízení objednávky ☺️ Dík
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 17.6.2020
Moc děkujeme, to potěší :-)
Avatar autora Michaela Čechurová | 12.6.2020
Naprosto spokojena:)
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 17.6.2020
Děkujeme Míšo.
IH Avatar autora Ilona Halířová | 26.5.2020
Rychlé odeslání a dostala jsem v balíčku milý dopis????Potěšil.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 11.6.2020
Moc děkujeme a milou recenzi! :-)
IC Avatar autora Ilona Chromá | 23.5.2020
Profesionální a laskavé doporučení přípravků. Rychle odeslání. Velmi doporučuji.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 23.5.2020
Moc si toho vážíme.
VH Avatar autora Veronika Hélová | 15.5.2020
V 16 hodin on-line zaplaceno a v 18 h už jsem se mohla těšit z balíčku.Naprosto perfektní ..Obchůdek vřele doporučuji:)
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 23.5.2020
Jsme rádi, že jste spokojená a děkujeme.
EB Avatar autora Eva Bradáčová | 14.5.2020
rychlí, spolehliví a ještě navíc vědí, že zákazník je pro ně důležitý a je třeba s ním vytvářet dobrý vztah. Kartička v zásilce jako poděkování a milá slova mne potěšila neméně mile, jako to, že produkty došly v pořádku. EB
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 14.5.2020
Moc si toho vážíme.

Stránka 1 z 6 , položek celkem: 119