(M)anasi 7

Minimalistické, čisté a udržitelné. Takové je složení multifunkčních nadčasových produktů od švédské značky (M)anasi 7. Známá je především svou dekorativní kosmetikou, ale v jejím sortimentu najdete nově i řadu zaměřenou na péči o pleť.

Multifunkční a nadčasová

Značka (M)anasi vyrábí od roku 2018 dekorativní kosmetiku, která se hodí pro jakýkoliv typ pleti. Produktům je vlastní dlouhotrvající výdrž v kombinaci s výživnými účinky minimálně zpracovaných přírodních ingrediencí, jako jsou bio rostlinné oleje. Co vás na nich ale především zaujme, je to, že jsou opravdu multifukční, takže skvěle doplní vaši každodenní beauty rutinu. Můžete je používat buď samostatně, nebo je mezi sebou libovolně kombinovat, což při líčení nabízí opravdu nekonečné možnosti.

Manasi7 _ Product Collection Images 13

Ikonická líčidla (M)anasi 7

Jako 3 v 1 funguje přírodní multilíčidlo, u nějž si můžete vybrat z mnoha odstínů vhodných pro všechny typy a tóny pleti. Díky krémové textuře se skvěle nanáší i roztírá, dá se jednoduše vrstvit a poslouží vám jako tvářenka, rtěnka i oční stíny. Vyzkoušet ale můžete i multifunkční rozjasňovač, který na světle krásně mění odlesky, nebo multifunkční bronzer pro lehce opálený efekt – i tyto dva produkty lze používat na více způsobů. A mezi bestsellery patří také jemný transparentní pudr vyrobený z pravého hedvábí, který dokonale vyhlazuje pleť.

Prohlédněte si celou nabídku multilíčidel od švédské značky (M)anasi 7 u nás na e-shopu. A pokud jste z Brna či okolí, můžete si je přijít ozkoušet k nám na prodejnu

Krása, která je udržitelná

Veškerá kosmetika (M)anasi 7, jak dekorativní, tak pečující, je vyráběna v malých sériích v Itálii, aby docházelo k co největší minimalizaci odpadu. Obsahuje aktivní i konzervační látky extrahované z minerálů, divokých rostlin či květin – využívá jejich přirozenou sílu, účinnost, barvy a vůně. A kde to jen jde, podporuje značka drobné zemědělce, kteří, ač své suroviny pěstují v souladu s ekologií, nemají prostředky na nákladnou certifikaci. Žádný z produktů naopak neobsahuje živočišné složky ani levné ingredience, které pleti nijak neprospívají. Patří mezi ně například ethanol, BHA/BHT, řepkový olej, karagenan či silikony.

Susanne Manasi

Pár slov o zakladatelce

Jednotlivé kolekce jsou navrhovány a vyvíjeny ve Stockholmu, a to přímo zakladatelkou Suzanne Manasi. Ta má za sebou přes 20 let zkušeností jako profesionální vizážistka a více než 6 let i jako vývojářka kosmetických produktů. Zároveň je sama na sebe velmi přísná v tom, co vkládá do svého těla a klade důraz na nezpracované, celistvé potraviny. S cílem podpořit zdraví střev, potažmo mikrobiomu. Právě ten se nachází nejen v našich střevech, ale i na pokožce, což Suzanne přivedlo k tomu, myslet holisticky. Po období intenzivního výzkumu, práce a soustředění proto vytvořila značku, kterou hledala. Zrodila se (M)anasi 7.

Proč zrovna (M)anasi 7

Zajímá vás, jak vznikl název (M)anasi 7? První část – Manasi – je vcelku jasná, odkazuje na jména zakladatelky. Co se ale skrývá pod číslovkou 7? Ta odkazuje na  „Deklaraci 7” neboli minimální požadavky na celý výrobní cyklus, které s ohledem na své znalosti a zkušenosti vytvořila přímo Susane. Obsahuje kritéria, která je nutno splnit, aby byla zaručena nekompromisní kvalita produktů. Patří mezi ně udržitelnost, prvotřídní kvalita surovin, čisté složení, přirozenost, jednoduchost, symbiotické složení a nadčasovost.