Tipy na dárky pro ženy

Pokud i letos dumáte nad tím, co by vaší mamince či přítelkyni mohlo pod stromečkem udělat radost, sáhněte po přírodní kosmetice nebo třeba voňavé svíčce. Zaručeně svým blízkým ženám vykouzlí úsměv na rtech.

Čím udělat radost kamarádce

Věděli jste, že citrusové vůně mají příznivý vliv na naši psychiku a dokážou nám zvednout náladu? Proto určitě sklidíte úspěch, když kamarádku obdarujete poznávací sadou Citrusové štěstí od značky Primavera. Obsahuje tři éterické oleje (citronový, pomerančový a grepový), které jsou vhodné například do aromalampy.

Když už jsme u těch vůní, mrkněte také na přírodní sójové svíčky od české značky Tvoje svíčka. Naším vánočním favoritem je ta s názvem Šťastné a veselé, která doma vytvoří tu pravou adventní atmosféru díky citrusům, skořici a hřebíčku. A na závěr jeden kosmetický tip – pečující olejíček na nehty Kia Charlotta. Posiluje křehké, lámavé nehty, zabraňuje jejich třepení a zvláčňuje suché kůžičky v jejich okolí.

897A7942

Jaký dárek vybrat pro maminku

Povzdechla si vaše maminka nad tím, že už ji trápí pokleslé kontury obličeje nebo celkově mdlá, unavená pleť? Pak jí udělejte radost hydratačním sérem Lift & firm serum Your drop of hyaluronic acid od značky Jagaia. Kombinuje více forem kyseliny hyaluronové, pomáhá redukovat známky únavy i zpomalovat proces stárnutí a zanechává pleť krásně rozjasněnou. Ještě intenzivnější péči pak zralé a povadlé pleti dopřeje i suchý olej Smooth & nourish oil Your shot of herbal botox, který má účinky podobné botoxu. Pozvedá kontury obličeje, zpevňuje pleť a již po 1 aplikaci dokáže zredukovat vrásky až o 26 %.

Co dát pod stromeček babičce

Anti-age balzám Anela Půlnoční krása má nejen překrásný název, ale i výborné účinky. Je plný cenných olejů, vitaminu C i kyseliny hyaluronové a zanechává pleť viditelně pěstěnou. Babičky si ho zamilují i proto, že redukuje pigmentové skvrny nebo vrásky a navrací pleti barevně sjednocený vzhled. Skvělý je ale i dárkový set  Timeless Beauty od populární značky Dr. Hauschka. Obsahuje hned tři produkty, které jsou ideální pro zralou, náročnou pleť – regenerační sérum, regenerační krém a regenerační balzám na ruce.

A ještě jeden nekosmetický tip – dárkový set Primavera Sea of Flowers. Co v něm obdarovaná najde? Směs éterických olejů In Balance spolu s aroma kamenem ve tvaru lotosového květu, které podpoří zaslouženou chvilku relaxace po vánočních přípravách.

897A9645

Čím na Vánoce potěšit přítelkyni

Velmi delikátně, jemně, a přitom sofistikovaně. Přesně tak voní prémiový botanický parfém Jagaia – Zenami/Intimity Me. Je skvělý pro každodenní nošení a zahalí vaši drahou do ovocno-sladkého kabátku z mimózy, pryskyřice a damašské růže. Pokud však váháte, jestli se touto vůní trefíte přítelkyni do vkusu, můžete jí pořídit pečující kosmetiku.

Sázkou na jistotu je vitamínové sérum Anela Sladce bezstarostná. Je totiž vhodné pro všechny typy pleti a nadupané blahodárnými látkami jako bakuchiol nebo zlaté řasy. Intenzivně o pleť pečuje, aniž by ji zatěžovalo, má příjemnou vůni a pomáhá předcházet vzniku vrásek i pigmentových skvrn. A co takhle přidat i dárkový set Dr. Haushcka Morning Ritual? Obsahuje vše potřebné pro ranní pečující rituál a zanechává pleť svěží, zdravou a pružnou.