Tipy na dárky pro nejmenší

Hledáte vhodný vánoční dárek pro ty úplně nejmenší děti? Co takhle vyzkoušet šetrnou kosmetiku, která obsahuje ty nejvybranější pečující složky z darů přírody?

A jdeme se koupat

Miminka, a malé děti obecně, koupání milují. Tak proč jim každovečerní pobyt ve vane ještě nezpříjemnit. Kromě všelijakých hraček, které je spolehlivě zabaví, můžete pořídit i mycí hydrofilní olej Anela Umyju miminka. I tu nejcitlivější pokožku nejen šetrně myje, ale i vyživuje a chrání, takže miminko už není potřeba po koupeli mazat. O něco větším dětem pak jistě udělá radost bohatá koupelová pěna Anela Bubla bublá. Vydrží ve vaně opravdu dlouho, nedráždí ani neštípe a díky obsaženým éterickým olejům pomáhá dětem se zklidnit.

A co je opravdový bestseller – hravá pěna do koupele s bublikufem ve tvaru zajíčka od Jak N’Jill. Při každém koupání vytvoří veselou atmosféru a zároveň je vytvořená tak, aby byla dostatečně šetrná. Nedráždí oči, díky obsahu esenciálních olejů pomáhá dětem se zklidnit, a ještě navíc má obal z recyklovaných materiálů.

897A8505 (1)

Pro krásné vlásky

Jemné dětské vlásky potřebují vhodnou péči. A proto těm nejmenším můžete darovat šampon a sprchový gel Jak N’Jill. Nádherně voní po květech ylang-ylangu a mexickém pomerančovníku a šetrně pečuje o pokožku i vlasy. Zanechává je nejen voňavé, ale i vyživené, podporuje jejich zdravý růst a co děti hodně ocení – neštípe v očích.

Aby se umyté vlásky dobře rozčesávaly, přidejte do vánočního balíčku také Jak N’Jill bezoplachový kondicionér ve spreji bez obsahu silikonů. Zkrotí i ty nejdivočejší kadeře, usnadní jejich úpravu a zároveň je do hloubku vyživí, aby neměly tendenci k lámání.

Darujte něžnou péči

Z vany už jsme venku. Teď přichází na řadu pečující kosmetika, která se postará o pokožku celého těla. Jako láskyplné pohlazení je jemný dětský balzám Hemptouch. Má výživné složení s konopným olejem a extraktem z rakytníku a maminkám udělá radost svým multifunkčním použitím. Je skvělý na masáž po koupeli, pro zklidnění suché pokožky nebo jako ochranná vrstva na pokožku pod plenkami.

897A5508

Aby opruzeniny neměly šanci

Velmi příjemný je ale i hedvábný pudr Dr. Hauschka, který je vhodný pro celou rodinu. Voní pouze po éterických olejích a funguje jako účinný deodorant, suchý šampon i jako fixační pudr na make-up. U malých dětí pak nalezne využití jako klasický zásyp na opruzeniny, který zklidňuje podrážděnou pokožku a zmírňuje svědění.

Když už jsme u těch opruzenin, mrkněte i na klasickou zinkovou mast Anela Ochráním zadečky. Je báječná už od narození a právě díky obsaženému zinku pečuje o podrážděnou, zarudlou pokožku na zadečku. Snadno se roztírá a vytváří na pokožce jemný ochranný film, který pomáhá předcházet dalšímu podráždění. A jen tak mimochodem – zinkovku ocení i dospělí, kteří občas trpí na opruzení (např. nadšení cyklisté).

Pro příjemnější čištění zoubků

Posteskla si vaše kamarádka, že každý večer bojují s čištěním zoubků? Pak by její dítko mohl zaujmout sonický kartáček Jack N’Jill Tickle Tooth. Je vhodný pro děti ve věku 0–6 let, díky hlavici s LED světýlkem mění obyčejné čištění zubů v zábavu a za pomocí sonické technologie je učí správnému čištění. Do vánočního balíčku k němu navíc můžete přidat i borůvkovou pastu Jak N’Jill, kterou děti milují. Je hypoalergenní a vhodná již od prořezávání prvních zoubků.