Nové produkty v Doteku Slunce

Vždycky máme obrovskou radost, když vám můžeme představit novinky v našem sortimentu. Během dubna a května se u nás na poličkách zabydlelo nových produktů poměrně dost, tak vám některé z nich představíme.

Kosmetika bez jediné kapky vody

Mimořádně koncentrované složení a receptury, jejichž základem jsou bio suroviny či divoce rostoucí rostliny A to vše navíc bez jediné kapky vody. Už tušíte, o jaké značce je řeč? Pokud ne, prozradíme vám, že je to španělská Matarrania, která vznikla již v roce 2007. Její kouzlo tkví v moudrosti středomořské kultury, jež se prolíná se starověkými recepturami a kvalitními, převážně lokálními, surovinami. Teď během horkých dnů oceníte hlavně hydratační fluidy nebo krémy s SPF, ale za prohlédnutí stojí celý sortiment Matarrania – omrknout ho můžete tady.

Vyzkoušejte sílu kyseliny azealové

Akné, citlivá a zarudlá pleť nebo pigmentové skvrny? Že vám něco z toho zní povědomě? Pak možná nastal čas vyzkoušet kyselinu azealovou, již obsahuje pleťové sérum Hemptouch Skin Perfection. Kombinuje ji s kořenem lékořice, BHA či hyaluronátem sodným a je skvělé jako součást každodenní beauty rutiny. Viditelně redukuje tmavé skvrny, hyperpigmentaci i zarudnutí, vyrovnává produkci mazu a zanechává pleť jemnou a hladkou.

897A6909

Voňavé novinky od Sozole Rose

Růžová voda i další květové vody od Sozole Rose, které dokonale osvěžují pleť, jsou stálicemi v naší nabídce. Nově u nás na poli hydrolátů ale najdete i tři novinky – třezalku, neroli a skalní růži neboli labdanum. Na léto vám pak určitě přijde vhod také olej ze semínek granátového jablka. Pleť totiž nejen zpevňuje a zpružňuje, ale i regeneruje v případě, že je poškozená sluncem či extrémním počasím. A jestli vám vyhovuje olejové sérum na pleť, mohlo by se vám líbit Moře růží, Sama sebou nebo Modré kouzlo.

Doplňky stravy Wild Nutrition

Naše pleť, vlasy či nehty ocení nejen přírodní kosmetiku, ale i kvalitní doplňky stravy. Proto jsme pátrali, až jsme objevili značku Wild Nutrition, která se se vyznačuje holistickým přístupem. Veškeré produkty vyvíjí tak, aby přispívaly nejen k fyzickému zdraví, ale i duševní pohodě a celkovému wellbeing. Jsou navíc unikátní i patentovanou technologií Food-Grown®, při níž se účinné látky pěstují na speciálně pastě z celistvých potravin. Z nabídky doplňků stravy Wild Nutrition můžet vybírat zde.

Nová péče pro vlny a kudrliny

Jelikož z vlastní zkušenosti víme, že péče o vlny a kudrliny může být trochu oříšek, rozšířili jsme pro vás nabídku značky Vitellaria. Nově tak u nás na prodejně i v e-shopu objevíte jak hydratační, tak proteinový šampon, kondicionér nebo masku. Určitě ale koukněte i na tohle výživné olejové sérum, které dokonale oživuje suché a unavené vlasy. Milovnice Curly Girl metody ho pak ocení i při vymačkávání gelové krusty. 

Snímek obrazovky 2024-05-27 v 10.57.33

Osobitá kosmetika Florentine

Jak říká sama zakladatelka, která je původem z Valašska, značka Florentine je tak trochu svérázná. Spojuje v sobě moudrost přírody s nejnovějšími vědeckými poznatky. Základem jejích receptur jsou silné maceráty z ručně sbíraných bylin, vzácné botanické extrakty a vysoce účinné patentované aktivní látky. Co v kosmetice Florentine naopak nemá místo, je zbytečná voda nebo škodlivé chemikálie. Všechny produkty jsou navrženy tak, aby se mohly stát součástí jedinečného prožitku – my jsme si zcela zamilovaly například fialkový olej.

Zhmotněný sen jménem Alma

Další českou značkou, jež se u nás zabydlela, je Alma. Pro Šárku Harasa, která ji založila, je doslova zhmotněným snem. Vznikla na základě touhy předávat krásno a mít zdravou, krásnou pleť i bez používání chemie. Produkty proto obsahují pouze přírodní, s láskou a péčí vybírané suroviny. Například v nových krémech na ruce a tělo z edice „Namaště ajurvédu“ není ani kapka vody, a přesto jsou vysoce hydratační. Kromě Aloe vera v sobě ukrývají i celou řadu dalších aktivních látek včetně buněk Centelly asiaticy nebo fermentovaných laktobacilů. A co je na nich také skvělé – obaly jsou jako jedny z prvních na českém trhu vyrobeny z cukrové třtiny.

Všechny značky, které u nás nově najdete, jsou opravdovým skvostem. A protože si myslíme, že si každá z nich zaslouží více prostoru, budeme se jim postupně věnovat více.