Máte extrémě suchou pleť a nebo trpíte atopickým ekzémem?

Začíná počasí, kdy problematická pokožka nejvíce dá najevo, že potřebuje zvýšenou pozornost a péči. Osobně jsem za třetinu svého života vyzkoušel snad všechno, co se dá, od šťávy z brambory, přes léčitele, až po všechny druhy mastí, které bylo možné sehnat. A když náhodou něco z toho zabralo, tak to bylo jen na chvíli. Pak si na to moje tělo zvyklo.

_MG_8681-Edit

Jak na atopický ekzém

Až jsem jednoho dne potkal moji přítelkyni Markétu a ta používala kosmetiku od značky Dr.Hauschka. Doporučila mi právě produkty této značky, protože jsou to čistě přírodní produkty a příroda že umí vyléčit vše. A že mám na můj problém s atopickým ekzémem vyzkoušet řadu MED od značky Dr.Hauschka. 

První co mě napadlo (asi jako každého z nás, kdo trpí atopickým ekzémem) něco ve smyslu "No to víš, takových mastí už jsem vyzkoušel a stejně to nemělo žádný dlouhodobý účinek." Ale to jsem ještě nevěděl, jak výborné tyto produkty s řady Dr.Hauschky MED jsou. Vyzkoušel jsem je a nemůžu si je vynachválit. Problémy s atopickým ekzémem jsou pryč. 

Řada Med od Dr.Hauschky

Proto všem, kdo trpí na atopický ekzém a nemůžete se ho zbavit, a je opravdu už unavený z těch všech kožním oddělení a mastí a nevím čeho všeho, doporučuji vyzkoušet řadu MED. Mě opravdu pomohla a podle zkušeností našich zákaznic a zákazníků nejsem očividně jediný.

Opravdu tyto produkty od značky Dr.Hauschka fungují a pomáhají. Mě pomohly natolik, že už vlastně nevím, co je svědící pokožka, nevím, co jsou rozškrábaná ložiska na rukou a v ohybech rukou a kolen. Prostě přírodní kosmetika Dr.Hauschka je něco, co jsme celý život hledal a konečně našel. A za nic na světě bych ji nevyměnil. Pokud i vy máte problém s atopickým ekzémem, vyzkoušejte ji ;)

Osobně mám vyzkoušeno

Tady je pár produktů, které sám používám a pomáhají mi. A jedna malá rada a moje vlastní zkušenost: nelamte nad přírodní kosmetikou hůl příliš brzy, protože tak jak dlouho vaše tělo přijímalo chemické masti, tak dlouho pak trvá, než dokáže příroda vyčistit postižené místo a to opět začne fungovat na 100%. 

Jsem moc rád, že jsem se s vámi mohl podělit o své zkušenost. Věřím, že vám tyto produkty pomohou a budete spokojeni jako já. A pokud potřebujete poradit, neváhejte nás kontaktovat, rádi vám pomůžeme.

Krásné zahojené dny Tom :)

Vybrali jsme pro vás

  • Akut Creme Potentilla - je vhodný pro pro akutní péči, kdy obnovuje v podrážděné pokožce rovnováhu. Pomáhá krevnímu oběhu překonat natrvalo svědivé podráždění a škrabání, které po aplikaci rychle poleví.
  • Intenzivní kosmatcový krémkdyž je pleť extrémně suchá a svědí kdekoli na těle - zvláště v citlivých partiích, jako je obličej či ohbí paží nebo kolen, potřebujete zvláštní pozornost. Krém je velmi účinný na partich, které se silně olupují a zabraňuje začarovanému kruhu zesilujícího svědění a škrábání pokožky.
  • Kosmatcový denní krém - vám poskytne základní denní péči o vysoce suchou, šupinatou a ke svědění náchylnou pleť a při výskytu neurodermatitidy.

    Kosmatcový pleťový krém poskytuje úlevu okamžitě po nanášení.

  • Pěstící kosmatcové tělové mléko - opět jde o péči o extrémně suchou, šupinatou a podrážděnou pokožku a atopický ekzém, toto jemné tělové mléko je ale určeno pro každodenní péči o pokožku celého těla.Tělové mléko rychle zmírňuje pocit napětí a posiluje vlastní odolnost pokožky.