Inlight: Poznejte 100% bio kosmetiku z bylin a rostlinných olejů

Anglická značka Inlight nedělá kompromisy. 100 % surovin je v bio kvalitě, receptury kombinují poznatky z alchymie a moderní medicíny, obaly z fialového skla zachovávají výrobky čerstvé a všechno se vyrábí ručně v malé továrně v Cornwallu. Přečtěte si, proč jsme přidali kosmetiku Inlight do naší nabídky.

Inlight Studio Lifestyle (10)

Čisté přírodní složení

Když otevřete balzám nebo olej Inlight, ucítíte vyladěnou vůni tvořenou pouze esenciálními oleji jako je levandule, růže, rozmarýn nebo pomeranč. Hedvábnou texturu tvoří bio bylinné výtažky a rostlinné oleje. Nenajdete tu nic navíc, ani vodu. A díky tomu vydrží výrobky čerstvé i bez přidaných konzervantů.

Řešení pro každý typ pleti

Možná si říkáte, že olejová kosmetika nesedne mastnější pleti. Výrobky Inlight ale obsahují oleje podobné tomu, který přirozeně tvoří vaše pokožka. Díky tomu se snadno vstřebávají, vyživují a vyrovnávají produkci mazu. Suchá pokožka bude zkrátka potřebovat větší množství oleje než mastná.

Pro křehkou pokožku miminek najdete v nabídce oleje se směsí hojivých esencí. Oceníte je i v dospělosti, pokud jste hodně citliví na složení kosmetiky.

Receptury spojují medicínu a alchymii

Zakladatel značky Inlight, Mariano Spiezia, je lékař a homeopat se zájmem o alchymii. Jeho pečující přípravky proto využívají poznatky ze všech třech odvětví. Produkty mají na obalech alchymistické obrazce, které symbolizují jejich vibrační energii. Díky tomu fungují i na spirituální rovině. Pokožku rozzáří a vám dodají duchovní sílu a pocit splynutí s přírodou.

V rozhodování má příroda poslední slovo

Pokud chceme, aby nám kosmetika skutečně prospívala, musí být šetrná k přírodě. Znečištění planety se nám totiž vrátí ve vodě, kterou pijeme a ve vzduchu, který dýcháme. Proto značka Inlight promýšlí každý detail:

  • všechny ingredience pocházejí z bio zemědělství, žádné nejsou syntetické
  • výrobky jsou vegetariánské, oleje dokonce veganské (balzámy obsahují ještě včelí vosk)
  • obaly jsou recyklovatelné, a pokud to jde, tak už recyklované
  • recyklované fialové sklo (Miron Violetglass) chrání produkty před světlem, takže vydrží déle čerstvé
  • krabičky jsou z papíru z udržitelně pěstovaných lesů a potištěné rostlinným inkoustem
  • špachtličky na balzámy z růžového dřeva vyrábí fair-trade dílna v Indii
  • továrna kompostuje zbytky z výroby

Přijďte si Inlight vyzkoušet do obchodu na Orlí 16 nebo se podívejte na na náš e-shop a zkuste kultovní produkty jako je Inlight Bio čistící balzám na obličej nebo Inlight Bio noční balzám. Můžete využít i AKCE na měsíc listopad, kdy při nákupu produktů této značky nad 2499,- Kč dostanete balení produktu Inlight v hodnotě 500,- Kč zdarma.