Šest důvodů proč tleskáme Essential Parfums

 

 

Full Range -1

 

Vyrábět vůně je tvrdá práce. Nové parfémy se objevují každý den, značky investují do reklamy a obalů často víc než do vůně samotné, vyzdvihují vzácné ingredience, ale o jejich původu neříkají nic. Essential Parfums působí, jako když se probudíte ze špatného snu. Essential znamená „základní“ a právě o to zakladatelce Géraldine Archambault jde. Je přesvědčená, že je možné obrátit se k tomu, co je podstatné, a přitom uspět v konkurenci. Rozhodla se vyrábět špičkové parfémy z ekologicky šetrných složek a za dostupnou cenu. Její vůně s touto vizí souzní, a pokud jsou vám následující body sympatické, budou souznít i s vámi.

1. Vůně na každý den

Možná jste i trochu sběratelé, ale hlavně chcete své parfémy nosit. Vůně Essential Parfums jsou nekonfliktní a zároveň luxusní a krásné. Svým ležérně elegantním stylem sednou k džínám i k šatům z hedvábí. Nejsou provokativní ani těžké, naopak působí velice přirozeně a vzdušně. Jsou ideální jako „signature“ vůně, díky níž si ctitelé budou chtít schovat vaši šálu.

2. Poctivý obsah především

Namísto do reklamy se značka rozhodla investovat víc do parfémové formule. Majitelka uvádí, že 40% nákladů zaplatí za samotnou vůni. Využívá širokou škálu přírodních materiálů, ovšem s ohledem na ochranu přírodních zdrojů. Kde je třeba, sáhne po syntetických složkách. Ty umí vůni obohatit o tóny, které v přírodě nenajdeme.

3. Mít jasno

Názvy vůní mluví jednoznačně: Rose Magnetic, Vanille Divine, The Musc. Můžete se orientovat podle svých oblíbených složek a spolehnout se, že co si přejete, to také dostanete. Vůně jsou detailně propracované, ale nevypráví zamotaný příběh s překvapivým rozuzlením. Jestli se vám líbí začátek, užijete si nejspíš i konec.

4. Záleží na přírodě

Géraldine Archambault dala svým parfumérům jedinou podmínku: jejich návrh musí obsahovat alespoň jednu složku z udržitelné produkce. Nakonec většina vůní obsahuje ekologických složek víc. Géraldine si dala záležet i na obalech. Zabalila své flakony do krabiček z certifikovaného papíru a odpustila jim celofán.

5. Oslava autorství

Každé dílo má svého autora. U parfémů to platí také. Vůně Essential Parfums se hrdě hlásí k parfumérům, kteří si s nimi dali práci. Tvůrci tak nezůstávají zastíněni celebritami a nemusí přemýšlet, co s prázdným místem v životopise. Jejich jméno najdete na etiketě a fotografii na krabičce. Každý parfumér má svůj styl, tak ať víte, koho rádi nosíte.

6. Dostupná cena

Zasloužíte si hezky vonět, i když nejezdíte v mercedesu. Všichni dobře víme, že cena se ne vždy rovná kvalitě. Značka Essential Parfums nechce předstírat, že špičkovou kvalitu musí doprovázet cenovka, kterou byste nejraději seškrábali. Dokazují, že opak je pravdou a že je možné vyrobit krásnou vůni za slušnou cenu.

Vůně Essential Parfums budou brzy k vyzkoušení v naší kamenné prodejně a k zakoupení i on-line. Máme pro vás připravených všech šest vůní ve 100ml flakonech i cestovní balení po 10ml.

Degustace vůní ESSENTIAL PARFUMS

Přijďte s námi přivítat v našem obchodě v Brně tuto jedinečnou značku Essential Parfums. Očicháte si je, popovídáme si o nich i jejich autorech, vypijeme skleničku sektu nebo si dát dobrou kávu. Máme pro vás i dárek, jeden vzoreček vůně, kterou si vyberete.

Kdy: čtvrtek 12. března 2020
Kde: prodejna Dotek Slunce, Orlí 16, Brno
Na co se můžete těšit: vzorek vůně jako dárek, příjemné prostředí, výborná káva, vychlazený sekt a milá společnost

Sledujte naši FB událost.

Jak se přihlásit na akci?

Přihlásit se můžete na Facebooku na stránce Dotek slunce nebo rovnou přijďte k nám na prodejnu.

Budeme se na Vás těšit ;)

Za tým Dotek slunce zdraví Markéta