Hydratační séra prostě letí! :-)

Podle našich zkušenstí je pro každý typ pleti příjemné a vlastně i žádoucí jednotlivé produkty vaší denní a noční rutiny vrstvit na sebe. V zimním období to platí dvojnásob, protože naše pokožka dostává velmi zabrat výraznými změnami teplot a stává se tak citlivější a výrazně vysušenější. Ty tam jsou doby, kdy nám stačil na den i noc jediný pleťový krém a nic víc. Péče o peť se posunula dál a je to vlastně fajn. Věnujeme si trošku víc času a už tím je to čas dobře investovaný, navíc když víme, jaké přírodní skvosty své pleti dopřáváme.

Důležitým krokem ve vrstvení jsou hydratační séra, která se aplikují po vyčištění a tonizaci pleti. Na tonizovanou pleť nanesete olej/olejové sérum nebo krém/fluid nebo také obojí, tedy vrstvíte. Náš oblíbený postup je tedy čištění-tonizace-hydratační sérum - olej - fluid (krém). Některé značky doporučují i opačné pořadí, tedy nejprve fluid a pak olej, ale nám v Doteku slunce vyhovuje více první varianta. Je vhodné vyzkoušet, co právě vám sedí. A pokud cítíte, že pleť je ještě sušší, přidejte buď další vrstvu nebo vyberte jiný, výživnější produkt. 

A protože u nás jsme opravdu milovnice hydratačních sér, máme jich našem obchodě široký výběr. Všechny jsou samozřejmě čistě přírodní, vyrobené z velmi kvalitních složek a většina z nich se pyšní i velkou většinou složek v bio kvalitě. Určitě naleznete i to své, které bude vaše pokožka milovat.

A tady jsou:

JAGAIA ROSA pleťové sérum HYALURONIC & PEPTIDE

Toto sérum má výrazné regenerační a obnovující účinky. Obsahuje 4 druhy kyseliny hyaluronové, ovesné peptidy a hydroláty z růže a neroli.

Sérum je vhodné pro pro všechny typy pleti 35+.

DSF1798-2-1

https://www.dotekslunce.com/pletova-sera-a-kury/jagaia-rosa-pletove-serum-hyaluronic-peptide/

 

JAGAIA ZEN pleťové sérum

Omlazující a vyživující hydtarační sérum s Bakuchiolem a Tremellou. Pomáhá vyhlazovat jemné linky a vrásky. Sérum je dostatečně jemné pro nejcitlivější typy pleti včetně problematické a má jemnou, čistou bylinnou vůni.

https://www.dotekslunce.com/plet/jagaia-zen-pletove-serum/


PRIMAVERA Vitamin C Serum Illuminating & Balancing

Pleťové sérum s Vitamínem C je vhodné pro všechny typy pokožky. Výrazně zlepšuje elasticitu kůže, dodává jí jemnější a přirozeně zářivý vzhled. Obsahuje velmi speciální extrakty ze vzácného mořského Narcisu , které pleť viditelně rozjasňují.

https://www.dotekslunce.com/pletova-sera-a-kury/primavera-vitamin-c-serum-illuminating-balancing/


PRIMAVERA Hyaluron Serum - De-Stressing & Regenerating

Toto sérum pleť dlouhodobě intenzivně hydratuje, zpevňuje, vyhlazuje a redukuje účinky oxidativního stresu. Pleť viditelně rozzáří a dodá jí svěží vzhled.

Obsahuje kromě kyseliny hyaluronové i rostlinné esence, jako je Růže damašská, bio limetka a bio aloe vera.

https://www.dotekslunce.com/pletova-sera-a-kury/primavera-hyaluron-serum-de-stressing-regenerating/


100% Pure Pleťové sérum Vitamin C

Velmi silné pleťové sérum podporující tvorbu kolagenu, rozjasňuje pokožku a stimuluje obnovu buněk. Je vhodné pro všechny typy pleti. Obsahuje velkou dávku vitamínu C a antioxidantů pro podporu kolagenu, stimulaci a obnovu buněk.

https://www.dotekslunce.com/plet/pletove-serum-vitamin-c/


Anela RŮŽOVÉ Z NEBE - hydratační sérum pro všechny typy pleti

Velmi oblíbené jemné růžové sérum s vůní lipového hydrolátu a dračí krví vaši pleť dokonale hydratuje, vyhladí a vypne. Vhodné pro všechny typy pleti. Kromě kyseliny hyaluronové obsahuje Pentavitin, Rosolovku řasotvornou a Pullulan, které pleť krásně vyhladí.

https://www.dotekslunce.com/plet/ruzove-z-nebe-hydratacni-serum-pro-vsechny-typy-pleti/

897A9691 (1)

Hemptouch Hydratační rozjasňující esence

Poskytuje okamžitou dávku hydratace a přirozeně pleť rozjasní. Podporuje přirozenou produkci kolagenu. Tato emulze je aktivní koncentrací účinných přírodních látek a antioxidantů. Díky konopnému  hydrolátu a CBD extraktu je esence vhodná i pro velmi citlivou, či problematickou pleť.

https://www.dotekslunce.com/plet/hemptouch-hydratacni-rozjasnujici-esence/


Eco by Sonya Hydratační rozjasňující pleťové sérum - Serum of Clear

Účinné sérum, které působí proti překrvení pleti a skvrnám. Sérum proniká hluboko do pórů, udržuje je tak  čisté a neucpané. Pomáhá kontrolovat produkci mazu v pleti a vytváří rovnoměrný tón pleti.

https://www.dotekslunce.com/plet/eco-by-sonya-hydratacni-rozjasnujici-pletove-serum-serum-of-clear-30ml/


Eco by Sonya Hydratační anti-aging pleťové sérum - Serum of Plenty

Sérum se zaměřuje na pigmentaci, zjemnění vrásek, snižuje zarudnutí, rozjasňuje pleť a stimuluje tvorbu kolagenu. Obsahuje velké množství vitamínu C. Základ séra tvoří Aloe Vera, které zajišťuje pleti vysokou hydrataci. 

https://www.dotekslunce.com/plet/eco-by-sonya-hydratacni-anti-aging-pletove-serum-serum-of-plenty-30-ml/

1708-1_serum-of-clear-eco-by-sonya

By Mukk HLOUBKOVĚ HYDRATAČNÍ MOŘSKÉ SÉRUM PRO SUCHOU A ZRALOU PLEŤ DEEP SEA SERUM

Intenzivní hydratační sérum s mořskými řasami a aktivními buňkami z růží. V pleti udrží optimální hydrataci po celých 24 hodin. Sérum posílí přirozenou kožní bariéru a dělá pleť zdravější a pružnější.

Je vhodné pro všechny typy pleti včetně citlivé. 

https://www.dotekslunce.com/pletova-sera-a-kury/by-mukk-hloubkove-hydratacni-morske-serum-pro-suchou-a-zralou-plet-deep-sea-serum/


By Mukk UKLIDŇUJÍCÍ MOŘSKÉ SÉRUM CALM SEA SERUM

Zklidňující hydratační sérum doslova pohladí podrážděnou pleť. Mořské řasy a fermentované laktobacily pokožku utiší, potlačí zánět a zpomalí její stárnutí.

Je vhodné pro citlivou pleť.

https://www.dotekslunce.com/pletova-sera-a-kury/by-mukk-uklidnujici-morske-serum-calm-sea-serum/


Výběr hydratačních sér máme vskutku veliký a moc rádi vám pomůžeme vybrat, které je právě pro vás to nejlepší.

Váš,

tým Doteku slunce