GREEN BEAUTY MARKET 2022

8. října míříme do Ostravy a 15.-16. října do Prahy na Green Beauty Market!

 ig,fb_post_PRAHA (1)

Už se blíží prestižní a jedinečný festival přírodní kosmetiky Green Beauty Market, který se koná po třech letech, tentokrát v Ostravě a o týden později v Praze.

I my tam budeme s úžasnými značkami přírodních parfémů HIRAM GREEN, APRIL AROMATICS a ESSENTIAL PARFUMS. Budete si moct vyzkoušet jaká vůně je pro vás ta pravá, protože máme připravené všechny testery a příjemnou prezentaci našich milovaných vůní.

Rádi vás nalíčíme famózní dekorativní kosmetikou UND GRETEL. Přivezeme totiž celý stojan s touto dekorativní kosmetikou včetně naší šikovné make-up artistky.

Také si budete moct vyzkoušet luxusní pěstící kosmetiku KAHINA GIVING BEAUTY, jejímž srdcem je arganový olej nebo-li marocké zlato.

Chybět nebudou ani přírodní designová mýdla ONWA a přírodní svíčky LOOOPS Kerzen. Obě značky připravili novinku, kterou vás překvapíme právě na Green Beauty Marketu.

V Ostravě se se GBM koná 8.října 2022 v showroomu koupelen Elements na Sokolské třídě 89 v Moravské Ostravě od 9 do 17 hodin.

V Praze se můžeme potkat dokonce v průběhu celého víkendu ve dnech 15.-16.10.2022, a to v prostorách showroomu koupelen Laufen na I. P. Pavlova 1789/5, 120 00 Nové Město. V sobotu od 9 do 19 hodin a v neděli od 9 do 17 hodin.

Uvidíme se? My se na vás moc těšíme. 

Srdečně vás za celý team Doteku slunce zve,

Markéta