Věčné téma: opalovací péče🌞

Věčné téma: opalovací péče!🌞

 

Sluníčko nám pěkně přiostřuje a chystá se vesele do své letní síly. 🌞

To znamená, že většina z nás začne řešit ochranu před UV zářením za pomoci opalovacích krémů a mlék. Vybrat opalovací krém mnohdy nebývá jednoduché. A my vám s tím rádi pomůžeme.🌞

A proč zvolit přírodní opalovací péči?

Přírodní opalovací přípravky fungují na principu mechanickém, kdy minerální filtr odráží sluneční paprsky jako zrcátka. Tento filtr je tvořen z drobných částeček, oxidů zinku nebo titanu. Je třeba také uvést, že neobsahují žádné nanočástice. Narozdíl od chemických opalovacích přípravků fungují hned po nanesení a zůstávají na povrchu pokožky, tudíž se do ní nevsakují. Tato ochrana je velmi účinná a pro tělo nezatěžující.

🌞Na pleť obličeje doporučujeme vybrat tónovací krémy s SPF faktorem. Pleť krásně sjednotí, hydratují a zároveň efektivně chrání. Tyto krémy nabízí francouzská firma Laboratoires Biarritz a patří k našim i vašim nejoblíbenějším. V nabídce máme pleťové krémy s faktorem SPF 30 a SPF 50. Zatímco Krém SPF 30 má jemnou a obdivovanou vanilkovou vůni, SPF 50 je formulován jako hypoalergenní (vhodný např. i pro těhotné ženy) a je bez vůně.

https://www.dotekslunce.com/plet/alga-maris-bio-tonovaci-krem-s-faktorem-spf-30-ivory/

https://www.dotekslunce.com/plet/laboratoires-biarritz-alga-maris-bio-tonovaci-krem-s-faktorem-spf-50/

897A5168 (1)

🌞Další tónovací pleťový krém s SPF 30, který si zamilujete je od Dr. Hauschky. Jeho tón je univerzální, krásně se přizpůsobí vaší barvě pleti. Textura je hutnější a velmi příjemná.
🌞Dr. Hauschka nabízí také netonóvaný opalovací krém na obličej SPF 10, který můžete nanášet i přes denní krém, čímž získáte adekvátní ochranu před sluncem. Hebká textura tohoto opalovacího krému se rychle vstřebává do pokožky a umožňuje snadné nanášení make-upu.

https://www.dotekslunce.com/opalovaci-a-samoopalovaci-kremy/dr--hauschka--tonovaci-opalovaci-krem-na-oblicej-spf-30/

https://www.dotekslunce.com/opalovaci-a-samoopalovaci-kremy/dr-hauschka--opalovaci-krem-na-oblicej-spf-10/

getoente-sonnencreme-lsf-30-03-420005326sonnencreme-gesicht-lsf-10-03-420005322 (1)

🌞Luxusní přírodní opalovací péči nabízí i značka australská značka Eco by Sonya. Dva velmi citlivě formulované produkty s SPF 30, první na pleť a druhý na tělo, jsou díky skvělému složení vhodné pro vás i vaše děti.

https://www.dotekslunce.com/opalovaci-a-samoopalovaci-kremy/eco-by-sonya-pletovy-opalovaci-krem-spf-30-natural-sunscreen-75-ml/

https://www.dotekslunce.com/telo/eco-by-sonya-prirodni-opalovaci-krem-spf-30-natural-sunscreen-150ml/

 

871-2_zdrave-opaleni-spf-30 1648-2_prirodni-netoxicky-opalovaci-krem

🌞Na pleť i tělo je určen skvělý opalovací krém od značky Anela POZDRAVÍM SLUNCE s ochranným faktorem SPF 15. Tento krém má lehkou konzistenci a hodí se pro celou rodinu. Nezanechává bílý film, hezky se roztírá, je voděodolný, cenově dostupný a pro použití v našich zeměpisných šířkách je ochranný faktor SPF 15 dostačující.🌞

https://www.dotekslunce.com/telo/pozdravim-slunce-opalovaci-krem-spf-15/

419-2_pozdravim-slunce2

🌞Široké spektrum tělové opalovací péče nabízí, již výše zmíněná francouzská značka Laboratoires Biarritz. Značka je za oblíbená pro svoji odolnost vůči vodě a také proto, že nezanechává bílý film na pokožce. Máme léty osvědčeno, že ji máte rádi a skvěle funguje.

https://www.dotekslunce.com/opalovaci-kremy:biarritz/

  Snímek obrazovky 2023-04-27 v 9.16.11

🌞A co opalovací  přípravky vhodné pro děti?

Můžete samozřejmě použít přípravky výše uvedené. Novinkou speciálně určenou vaše nejmenší je od australské značky Jack N´Jill - Přírodní krém na opalování SUNSCREEN se zklidňujícím výtažkem z heřmánku a měsíčku SPF 30.

https://www.dotekslunce.com/opalovaci-a-samoopalovaci-kremy/jack-n--jill-prirodni-krem-na-opalovani--sunscreen-se-zklidnujicim-vytazkem-z-hermanku-a-mesicku/

 s

S všemi těmito opalovacími přípravky si můžete v klidu vyrazit za sluníčkem i do exotických dálek. 🏝 Vyzkoušeli jsme je a vaše tělo je bude milovat pro jejich čisté přírodní složení, příjemné textury i krásné vůně.

 https://www.dotekslunce.com/opalovaci-a-samoopalovaci-kremy/

A samozřejmě vám rádi poradíme a pomůžeme vybrat, produkty které pro vás bude nejvhodnější.🌞

Těšíme se na vás!

Váš Dotek slunce🌞